Vrienden van Eendracht

Onze vereniging heeft naast leden jarenlang donateurs gehad, maar vanaf 2023 spreken we liever van vrienden. Vrienden van taal, toneel, cabaret, voordrachten, kortom, vrienden van Eendracht. Voor € 10.00 bent u al vriend en steunt u onze activiteiten. Als vriend van Eendracht kunt u in de voorverkoop kaarten kopen voor de jaarlijkse uitvoering. U ontvangt hierover persoonlijk bericht. Dit jaar ontvingen de vrienden van Eendracht bovendien op onze uitvoering een gratis consumptie!

Wilt u vriend van Eendracht worden, neem dan contact op met secretariaat@kamereendracht.nl. Tijdens onze uitvoering in februari hebben we er weer nieuwe vrienden bij gekregen. Welkom!

Informatie op onze website en Facebook

Rederijkerskamer Eendracht heeft naast enkele vaste activiteiten zoals de jaarlijkse toneeluitvoering, ook zo nu en dan éénmalige activiteiten. In het verleden hebben we deelgenomen aan bijvoorbeeld de nieuwjaarsvisite van de gemeente Zuidhorn en de viering van het 250-jarig bestaan van Briltil, maar we organiseerden ook open avonden in het Cultureel Centrum Zuidhorn, onder andere met Jean Pierre Rawie.

Voor actuele informatie over onze toneelvoorstellingen en onze (deelname aan) andere activiteiten houdt u onze website en Facebook in de gaten!