Donateurs

Onze vereniging kan altijd nieuwe donateurs gebruiken. Voor € 10.00 bent u al donateur. U kunt dan in de voorverkoop kaarten kopen voor de jaarlijkse uitvoering. Hierover ontvangt u persoonlijk bericht. Verder heeft u recht op 50% korting op 1 toegangskaart. Neem contact op met secretariaat@kamereendracht.nl voor meer informatie. Op dit adres kunt u zich vanzelfsprekend ook aanmelden als donateur.

Informatie op onze website

Rederijkerskamer Eendracht heeft vele vaste activiteiten, zoals de jaarlijkse toneeluitvoering. Eendracht doet ook regelmatig mee aan éénmalige activiteiten. In het verleden hebben we deelgenomen aan bijvoorbeeld de Nieuwjaarsvisite van de gemeente Zuidhorn en de viering van het 250-jarig bestaan van Briltil. Verder organiseren we regelmatig een open avond in het Cultureel Centrum Zuidhorn. Hier wordt aandacht aan besteed op onze website en middels posters en flyers die in het dorp worden verspreid.

Voor actuele informatie over onze toneelvoorstellingen en onze deelname aan andere activiteiten houd u onze website in de gaten!