UITVOERING 2010:
Campinggasten

Een feestelijke avond uit in Zuidhorn. Geestig en actueel theater. Dat biedt Rederijkerskamer Eendracht, die op zaterdag 6 en 13 februari 2010 Campinggasten voor u zal spelen. Campinggasten is een cabareteske voorstelling met sketches en liedjes, die zich afspeelt op een Franse camping. Maar niet zomaar een Franse camping, want de campingbaas is Nederlands en er komen vooral Nederlandse vaste gasten en doortrekkers. Zij beminnen Frankrijk, maar hebben tegelijk nogal moeite met de taal, het eten en de Franse gewoontes. Wellicht komt u dat bekend voor?

De campinggasten en de campingbaas leveren humoristisch commentaar op allerlei actuele (vakantie)ontwikkelingen: van de financiële crisis tot de staycation, en van het verval van normen en waarden tot glamping, oftewel glamoureus kamperen. Maar het gaat ook om andere thema’s: eenzaamheid, landerigheid, relaties en het zoeken naar geluk. Het beroemde toneelstuk Zomergasten van Maksim Gorki diende daarbij als inspiratie. Met deze veelzij-dige, zelfgeschreven voorstelling markeert Rederijkerskamer Eendracht haar 145-jarig bestaan.

De voorstelling Campinggasten wordt opgevoerd in de bovenzaal van hotel In ’t Holt te Zuidhorn, op 6 en 13 februari 2010.

Kaartverkoop
Entreekaarten zijn vanaf 21 januari verkrijgbaar bij delicatessen-winkel ’t Kappertje, Hoofdstraat 29b in Zuidhorn. Donateurs kunnen vanaf 12 januari al kaarten  bij 't Kappertje afhalen. Of u kunt telefonisch kaarten bestellen bij Ineke Blink, telefoonnummer 0594-502434, dagelijks tussen 19.00 en 20.00 uur vanaf bovengenoemde dagen. De entree is voor de eerste zaterdag 8 euro en voor de tweede zaterdag 10 euro, maar er is dan ook live muziek na.